Scroll to *here*​

Kvalitetsarbejde

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen fra A-Z.

Konkurrencedygtige priser

Vi løser opgaver til rette tid, aftalte kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

En aftale en aftale

Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder.

​Alle kan få et godt tilbud

Vi udarbejder med glæde et tilbud på jeres næste opgave.

Tagrenovering, lægning af nyt tag og andet tagarbejde udføres

​Taget er et af de vigtigste elementer på en bygning. Det er det, der sikrer, at der ikke kommer vand ind, når det regner, og det er samtidig med til at holde huset varmt og lunt. Bliver taget utæt, kan det få store konsekvenser for bygningens sundhed og indeklima, og det er derfor vigtigt at få foretaget en tagrenovering så hurtigt som muligt.

Hos Busk Entreprise ApS har vi mange års erfaring med forskellige former for tagarbejde, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset om du har behov for en tagreparation, et helt nyt tag eller andet tagarbejde.

Vores kundekreds dækker både over private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og på resten af Sjælland, men vi har særligt mange opgaver i vores eget lokalområde omkring Rødovre, Hvidovre og på Frederiksberg.

Hvad koster et nyt tag?

Skal du have lagt tag på din bolig eller din erhvervsbygning, vil du formentlig gerne vide, hvor meget det kommer til at koste. Vores priser afhænger bl.a. af:

  • ​Om vi også skal lægge et nyt undertag
  • Hvilket tagmateriale du vælger
  • Hvor stort taget skal være
  • Om du har nogle særlige ønsker i forhold til konstruktionen

Kan taget repareres, eller skal det skiftes ud?

I mange tilfælde kan det rent økonomisk bedre betale sig at foretage en tagrenovering i stedet for at udskifte taget, men det kommer meget an på, hvor gammelt taget er, hvor omfattende skaden på taget er, og hvor lang en levetid vi vurderer, at taget har tilbage.

Vi tilbyder dog altid en billig og konkurrencedygtig pris, uanset om du kan nøjes med en renovering af tag, eller om der er behov for at få udskiftet taget, og vores tømrerfirma udarbejder gerne et tilbud til dig, når vi kender til opgavens omfang samt dine ønsker.

Kontakt os for et tilbud på en tagrenovering eller en tagudskiftning

Kontakt os på telefon 20 62 80 09 eller e-mail stefan@buskentreprise.dk for en uforpligtende besigtigelse og et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.

Indhent et godt tilbud på dit næste projekt!

Send os dine ønsker herunder, og vi vender tilbage med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt